Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
ca

POLÍTICA DE COOKIES

 

  1. DEFINICIÓ DE COOKIES

Les cookies són arxius de text que un servidor web emmagatzema o grava en l'equip informàtic o dispositiu electrònic de l'usuari d'un lloc o pàgina web, entenent per usuari, la persona física que accedeix a al lloc o pàgina web.

Les galetes poden emmagatzemar informació tant de l'equip terminal o sessió de navegació que accedeix a un lloc o pàgina web, com dels llocs pels quals es navega. D'aquesta manera, quan l'usuari torna a accedir a el lloc o pàgina web, el servidor llegeix les cookies per facilitar i configurar la navegació, establir o recuperar les preferències de l'usuari i personalitzar la publicitat a través dels llocs o pàgines webs. En cas que l'usuari no permeti l'ús de les cookies, determinats serveis o funcionalitats d'el lloc o pàgina web poden no estar disponibles per a l'usuari.

  1. CONSENTIMENT PER A L'ÚS DE COOKIES

En compliment del que disposa l'article 22.2 de la Llei 34/2002, de 12 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic ( 'LSSI'), CENTRE MÈDIC ARAGÓ únicament utilitzarà dispositius d'emmagatzematge i recuperació de dades (galetes) quan l'usuari hagi donat el seu consentiment previ per a això d'acord amb el que s'indica a la finestra emergent de el navegador d'l'usuari quan accedeix per primera vegada a l'Portal i en els altres termes i condicions que s'indiquen a la política de Cookies de CENTRE MÈDIC ARAGÓ que tot usuari ha de conèixer.

Un cop atorgat per l'usuari el seu consentiment acceptant les galetes i mentre aquestes galetes es mantinguin en l'equip informàtic o dispositiu electrònic de l'usuari, s'entendrà que el consentiment continua atorgat pels posteriors accessos realitzats per l'usuari a la pàgina web, no tenint l'usuari de consentir novament l'ús de les cookies cada vegada que accedeixi a l'esmentat lloc web. En qualsevol moment, l'usuari pot rebutjar el consentiment atorgat, esborrant del seu navegador les cookies utilitzades en el lloc web. i no acceptant l'ús de cookies al seu equip informàtic o dispositiu electrònic per rebutjar les galetes, en aquest cas, s'informa a l'usuari que determinats serveis i continguts poden estar limitats, no podent l'usuari gaudir dels mateixos.

  1. CONFIGURACIÓ DEL NAVEGADOR PER A L'ÚS DE COOKIES

L'usuari d'el lloc o pàgina web pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar l'emmagatzematge de les galetes i esborrar aquestes galetes del seu equip informàtic o dispositiu electrònic, en qualsevol moment, o un cop acabada la sessió o tancament de el navegador o dispositiu electrònic.

La configuració per a l'acceptació, rebuig o esborrat de les galetes dels principals navegadors pot realitzar-(enllaços consulta configuració):

Microsoft IExplorer: https://support.microsoft.com/es-es/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/es-ES/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=114836

Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-sitios-web-rastrear-preferencias

safari: http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES

opera: http://help.opera.com/Linux/10.60/es-ES/cookies.html

 

* CENTRE MÈDIC ARAGÓ no es fa responsable de la modificació dels enllaços web per les diferents empreses responsables dels navegadors més comuns.

Per a més informació sobre la configuració dels navegadors per tal d'acceptar, rebutjar o esborrar les galetes en els equips informàtics o dispositius electrònics, l'usuari pot accedir a l'opció "Ajuda" de la barra d'eines de navegador.

 

  1. COOKIES USADES A LA NOSTRA WEB

En compliment del que disposa la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa a l'usuari que el lloc o pàgina web utilitza cookies que caduquen (s'esborren) a la fin de la sessió, que es mantenen durant un període temporal concret i / o que romanen (duradores) en el temps.

Pot consultar més informació sobre les cookies de tercers i la seva política d'ús, així com el tractament de les dades personals en les seves respectives pàgines webs oficials.

 

  1. TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a l'usuari que les dades personals recollides per la utilització de cookies al lloc web, la possible identificació de persones físiques a través d'l'ús de cookies segons els serveis gaudits per l'usuari o als quals aquest usuari accedeixi al lloc web, o la configuració que mantingui l'equip terminal de l'usuari, seran tractades com a responsable de l'tractament per nosaltres per facilitar i millorar la navegació en el lloc web .. i analitzar les visites. En el cas de l'ús de cookies per altres entitats (galetes de tercers) a través de la pàgina web … seran aquestes terceres entitats les responsables de l'tractament de les dades personals d'l'usuari per als fins determinats per aquestes terceres entitats. L'usuari que accepti les galetes, accedint o navegant pel lloc web, sense rebutjar o esborrar tals galetes, estarà consentint la recollida i tractament de les seves dades personals per a les finalitats anteriorment indicades. L'usuari que no consenti el tractament de les seves dades personals amb les finalitats esmentades, haurà de esborrar les galetes i configurar el seu navegador per no permetre l'emmagatzematge de les cookies al seu equip informàtic o dispositiu electrònic. L'usuari pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals tractats a través de les cookies pròpies, mitjançant sol·licitud escrita a CENTRE MÈDIC ARAGÓ a la següent adreça: C / VILADOMAT 158 (08015 BARCELONA), aportant la informació indicada en l'apartat de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de la Política de Privadesa i Protecció de Dades Personals de la web

 

  1. CONTACTE

L'usuari pot obtenir més informació sobre les cookies pròpies utilitzades en el lloc web pel titular d'aquest lloc web, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic citas@centromedicoaragon.com Per obtenir més informació sobre les cookies de tercers utilitzades en el lloc web, l'usuari pot dirigir-se als titulars d'aquestes cookies de tercers.

Telèfon de contacte clínica Palma de Mallorca

Barcellona
971719125

Horari d'atenció clinica Palma de Mallorca

C/ Font i Monteros, 22a baixos
Palma de Mallorca 07003
Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com