Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
ca

Preguntes més freqüents sobre l'avortament a Mallorca

Vostè pot tenir moltes preguntes que ens complau respondre quan truqui o visita la clínica. A continuació responem a algunes qüestions que ens pregunten més freqüentment:

Quant costa avortar a Palma de Mallorca?

Els preus oscil·len entre 340€ i 1.850€, depenent de la seva situació. Consulta aquí els nostres preus per avortament a Mallorca.

En canvi, si es decanta pel Avortament quirúrgic el preu és a partir dels 390€, però hi ha diferents tarifes segons les setmanes per les quals estigui embarassada.
 • Avortament fins a les 12 setmanes
  • Amb anestèsia local......340€
  • Amb sedació............... 390 €
 • Avortament de 12.1 a 14.0 setmanes
  • Amb sedació............... 490 €
 • Avortament de 15.1 a 16.0 setmanes
  • Amb sedació............... 650 €
 • Avortament de 17.1 a 18.0 setmanes
  • Amb sedació.............. 850 €
 • Avortament de 19.1 a 20.0 setmanes
  • Amb sedació............... 1.150 €
 • Avortament de 21.0 setmanes
  • Amb sedació............... 1.450 €
 • Avortament de 22.0 setmanes
  • Amb sedació.............. 1.850 €
El servei és confidencial?

Al 100%. Entenem la necessitat de confidencialitat i tenim el deure legal de protegir la seva privacitat. Mantenim tota la informació segura i només vostè pot autoritzar si la donem a una altra persona que vostè prèviament autoritzi.

Per què he de donar les meves dades personals?

Recopilem la informació mínima necessària per a poder atendre la seva sol·licitud d'avortament amb seguretat i de forma legal. Protegim tota la informació que ens proporciona i la fem servir per poder brindar-li la millor atenció possible d'acord a les seves necessitats.

L'avortament afectarà futurs embarassos?

Si el seu tractament no ha tingut complicacions, no causarà cap problema per a futurs embarassos. No hi ha cap connexió provada entre un avortament i la futura fertilitat, embaràs ectòpic o altres complicacions de l'embaràs. Utilitzem informació basada en l'evidència per proporcionar-li tota la informació necessària per prendre la decisió que és més adequada per a vostè. Un professional de la salut li explicarà tots els riscos coneguts i les complicacions de l'mètode que vostè hagi triat.

Tenir un avortament augmenta la meva probabilitat de contraure càncer de mama?

No, no hi ha cap relació comprovada entre el càncer de mama i l'avortament.

Pot la meva parella quedar amb mi?

La seva parella o acompanyant pot venir amb vostè, però ell s'esperarà sempre a la sala d'espera on vostè torna a trobar-se amb ell en cada etapa de la seva consulta o tractament. Necessitem protegir la privacitat de les pacients i, per això, els acompanyants no poden estar amb vostè ni durant la cirurgia o recuperació ja que hi ha altres persones en l'àrea de pacients.

Què passa si canvio d'opinió?

Vostè pot canviar d'opinió en qualsevol moment, volem que estigui totalment segura de la decisió. Si voleu cancel·lar o reprogramar la seva cita truqui al 00 34 93 4529931 perquè la visita no es malgasti i puguem atendre a una altra persona. També pot trucar-nos si vol reservar una cita perquè l'assessorem sobre les diferents opcions d'embaràs.

Estic obligada a veure l'ecografia?

Ens assegurem que no veu cap imatge a menys que vulgui el contrari.

Procediment de l'avortament

Fa mal avortar?

Això depèn del tipus d'avortament que triï i del seu propi límit de tolerància al dolor. Però farem que li sigui el més còmode possible.

 • Aspiració fins a les 12 o 14 setmanes amb anestèsia local: Vostè sentirà còlics similars al dolor d'una regla forta. Li donarem unes pastilles per alleujar el dolor i li injectarem una anestèsia local al coll de l'úter.
 • Aspiració fins a les 12 o 14 setmanes amb sedació: vostè estarà adormida lleugerament i no sentirà dolor ni molèsties. Se li administra la sedació a través d'una via que el col·locaran al braç.
 • Dilatació i evacuació de les 15 a 22 setmanes amb sedació: No sentirà res perquè vostè estarà adormida i no sentirà cap dolor durant el procediment.
 • Avortament farmacològic fins a les 9 setmanes: Vostè sentirà un dolor més fort al d'una regla normal. Li donarem unes pastilles analgèsiques que contenen paracetamol amb codeïna i si amb això no aconsegueix controla el dolor li donarem una recepta de Nolotil en ampolles.

Quin és el millor mètode per avortar?

El millor mètode per avortar depèn de les setmanes que porti d'embaràs, els resultats de la seva avaluació mèdica i la seva preferència. El tipus de procediment per avortar que li recomanarem estarà basat en la nostra opinió clínica i la nostra guia de bones pràctiques. L'analitzarem tot amb vostè abans del tractament.

Quins són els riscos?

El procediment de l'avortament és molt segur, especialment en les primeres setmanes d'embaràs. No és el mateix un avortament de menys de 10 setmanes en una pacient sense cap factor de risc que un avortament en una pacient que té 20-22 setmanes amb múltiples cesàries i malalties concomitants. Li podem dir que l'índex de complicacions és menor al de retirar un queixal. Cap procediment clínic està exempt de risc i se li expliquen tots els riscos en detall abans del procediment.

El fetus sent alguna cosa?

Els treballs d'investigació actuals demostren que els sentits del fetus no es desenvolupen prou com per sentir dolor abans de les 28 setmanes de gestació.

Conseqüències de l'avortament

Com em sentiré després de l'avortament?

La recuperació després d'un avortament sense complicacions és en general un procés bastant ràpid. La major part de les dones que l'han practicat se senten alleujades després del procediment, però algunes poden sentir-se tristos o culpables. Si sent la necessitat de parlar, pot trucar-nos al 0034 971 71 91 25 per concertar una visita amb el nostre personal de psicologia i assessorament a Palma de Mallorca. Aquest és un servei totalment gratuït per a dones que se senten malament i que han estat tractades amb Centre Mèdic Aragó.


Quant sagnat tindré després?

La majoria de les dones sagnen durant una o dues setmanes. És recomanable l'ús de compreses durant aquest temps. El sagnat és com un període normal, fins i tot menys, (pot haver alguns petits coàguls de sang). Hi pot haver taques fins al proper període. Després de l'avortament quirúrgic, algunes dones no experimenten sagnat fins al següent període.

Si el seu sagnat és tan abundant que taca dos o més compreses per hora durant dues hores seguides, poseu-vos en contacte amb atenció al pacient de la clínica d'avortament a Barcelona al 00 34 934 529 930 per obtenir assessorament urgent.

Quan puc tenir relacions sexuals?

Eviteu el sexe durant una setmana i recordi que pot quedar-se embarassada gairebé immediatament després de l'avortament. 

Puc utilitzar tampons?

Utilitzi tovalloles sanitàries d'una a dues setmanes després del tractament. Els tampons es poden usar per al seu pròxim període menstrual.

Necessitaré temps de baixa?

La majoria de les dones tornen a la seva rutina normal en un dia o dos. Es recomana fer les seves activitats normals, no el repòs absolut. Pot estar per casa, o passejar per afavorir les secrecions cap avall.


Telèfon de contacte clínica Palma de Mallorca

Barcellona
971719125

Horari d'atenció clinica Palma de Mallorca

C/ Font i Monteros, 22a baixos
Palma de Mallorca 07003
Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com