Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
ca
Equip professional amb més de 25 anys d'experiència en l'avortament legal a Palma de Mallorca

Qui som? Centre Mèdic Aragó, especialistes en IVE a Palma de Mallorca

Som una clínica d'avortament a Palma de Mallorca, que portem gairebé 30 anys defensant i cuidant dones i parelles que decideixen interrompre voluntàriament un embaràs. Si vius a Eivissa, Formentera o Menorca pots demanar cita amb el nostre especialista. 

Si descobreix que està embarassada i sent que no pot continuar amb l'embaràs, estarem aquí
per ajudar a prendre una decisió que sigui la més adequada per a vostè.

"Centro Médico Aragón donem suport al a dret a decidir i la salut mitjançant la prestació de serveis d'alta qualitat i assequibles per evitar embarassos no desitjats amb l'ús de mètodes anticonceptius o, en últim cas, mitjançant un avortament des de la nostra clínica de Palma de Mallorca."

Avortar a Eivissa, Formentera i Menorca 

Centre Mèdic Aragó (CMA) estem compromesos a salvaguardar i estendre el dret a decidir i els drets reproductius de les dones. Si necessites avortar i vius a Menorca, Formentera o Eivissa, no et preocupis, pots sol·licitar una visita amb els professionals de Centre Mèdic Aragó.

Entenem i defensem que les dones són les que han de prendre les seves pròpies decisions sobre anticoncepció, embaràs, avortament o part.

Les dones mereixen informació de qualitat basada en l'evidència sobre la qual poder prendre les seves decisions de forma correcta, per això oferim un servei integral de salut reproductiva que els permetin exercir aquestes opcions.

Donem suport al dret a decidir. Confiem que les dones han de decidir lliurement.

Prestació de serveis d'anticoncepció i avortament

Hem crescut al llarg dels gairebé 30 anys d'existència de Centre Mèdic Aragó per proporcionar serveis d'avortament legal des de les nostres clíniques d'avortament a Palma de Mallorca, Barcelona i Girona. A més d'assessorar sobre l'avortament legal i els millors mètodes per interrompre l'embaràs, sempre d'acord amb la llei, oferim proves d'embaràs, conselleria, detecció de malalties de transmissió sexual (MTS), anticoncepció i vasectomia en totes les nostres clíniques mèdiques.

El nostre servei és respectat per la seva qualitat d'atenció, ofert per un equip sanitari multidisciplinari, altament qualificat, sense prejudicis i amb una sensibilitat especial amb les nostres pacients.

Telèfon de contacte clínica Palma de Mallorca

Barcellona
971719125

Horari d'atenció clinica Palma de Mallorca

C/ Font i Monteros, 22a baixos
Palma de Mallorca 07003
Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com